Vi anvender cookies. Klik OK for at godkende det,

Pigekoret banner 1

 

Det Danske Pigekor

 

Det Danske Pigekor er for piger fra 8. klasse og opefter. Det består hovedsageligt at sangere, der har været igennem hele eller dele af korskolen ved kirkerne i Gentofte, Ordrup og Jægersborg. 

Fælles for dem er lysten til at indgå i et fællesskab omkring musik og sang. 

Vi arbejder målrettet mod at give publikum den bedste musikalske oplevelse og på at forbedre os som sangere hver især, og sammen som kor. 

Koret er et fællesskab, hvor man ikke kan skelne oplevelsen af sammenhold og venskab fra de oplevelser, vi får gennem musikken og det at synge sammen for hinanden og for et publikum. 

Vi synger hovedsagligt et klassisk repertoire af musik fra barokken til nutiden, men går heller ikke af vejen for at sætte en god popsang på programmet. 

Dirigent

Pia Boysen og Clara Smedegaard dirigererer Pigekoret.

Pianist og akkompagnatør

Mattias Branner er pianist og Pigekorets faste akkompagnatør.

Øvetid og sted

Pigekoret øver hver tirsdag kl. 16.30 – 19.00 i Gentofte Sognegård, Gentoftegade 23, 2820 Gentofte.

Der er optagelsesprøve til Pigekoret. Kontakt venligst Pia Boysen (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.) for at træffe aftale herom. Du er velkommen til at være med til en af korets prøver, inden du beslutter dig for at gå til optagelsesprøve.

Kortøj og kontingent

Korsangerne har buksedragter og egne sorte ballerinaer på ved gudstjenester og koncerter. Buksedragterne syes af Prestige Skrædderi i Gentofte. Hver sanger får sin egen dragt udleveret ved optagelse i Pigekoret.

Dragten afleveres, når sangeren udtræder af koret. Mørkeblå hættetrøjer med Det Danske Pigekors logo kan købes af korets producent Lotte Toftemark for 375 kr.

Kontingentet er på 1100 kr. pr. sæson. Der udsendes en faktura via mail i august/september. Der tilbydes søskenderabat ved flere end to tilmeldte børn.